Friday, December 7, 2012

עוגת גבינה

הכנת קצפת

להפריד 6 ביצים להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף קשה
להעביר לקערה אחרת
 

הכנת תנור

לחמם תנור ל 200 מעלות סלציוס
 

לערבב היטב

חצי כוס סוכר
חבילה אחת אינסטנט פודינג ונילץ
  שלוש קופסאות גבינה לבנה 5%
שני כפות קרנפלור
שש חלמונים

 
 לקפל בעדינות את קצף החלבונים לתוך לערובת הגבינה לשמן תבנית
 לצקת פנימה את התערובת
 

אפיה

 לאפות עם תבנית מלאה מים בתחתית התנור: 15 דקות על 200 סלציוס ו  45 דקות על 171 סלציוס
לכבות את התנור ולתת לעוגה להתקרר בתנור סגור לפחות שעה
להקפיד שלא לפתוח את התנור במהלך האפייה
להוציא מהתנור לכסות ולהכניס למקרר ללילה אחד לפחות