הכנת קצפת
להפריד 6 ביצים להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף קשה
להעביר לקערה אחרת
הכנת תנור
לחמם תנור ל 200 מעלות סלציוס
לערבב היטב
חצי כוס סוכר
חבילה אחת אינסטנט פודינג
ונילץ
שלוש קופסאות גבינה לבנה 5%
שני כפות קרנפלור
שש חלמונים
לקפל
בעדינות את קצף החלבונים לתוך לערובת הגבינה לשמן תבנית
לצקת
פנימה את התערובת
אפיה
לאפות עם תבנית מלאה מים בתחתית התנור: 15 דקות על 200 סלציוס ו 45
דקות על 171 סלציוס
לכבות את התנור ולתת לעוגה להתקרר בתנור סגור לפחות שעה
להקפיד שלא לפתוח את התנור במהלך האפייה
להוציא מהתנור לכסות ולהכניס למקרר ללילה
אחד לפחות