מצרכים
ב. 2 כפות שמרים
ג. כ-4 כוסות מים פושרים
ד. רבע כוס שמן
ה. כף מלח
ו. 1/2 בקבוק שמן לטיגון עמוק
קישור לוידאו
אופן ההכנה
ללוש את כל חומרי הבצק יחד ולעבד מס' דקות, להכניס את הקערה של הבצק לתוך שקית ניילון להתפחה, לאחר התפיחה ללוש שוב לתת לתפוח פעם שנייה
ליצור כ-20 כדורים להכין לחמניות מאורכות. לשטח מעט עם הידיים, להניח על מפה נקייה מעט ומקומחת לתת לתפוח שוב כ-10 דקות
לאחר התפיחה ליצור חתך לא עמוק מדי עם סכין לאורך כל לחמניה, לטגן בשמן חם על להבה גדולה מונמכת, פעם ראשונה לשים מכסה, להפוך ולהסיר את המכסה
להניח על נייר סופג
מילוי תוספות
סלט תפוחי אדמה אופן ההכנה: 4 תופי אדמה גדולים שלוקים וחתוכים למרובעים, פטרוזליה קצוצה,בצל קטן קצוץ, שמן, לימון, מלח, פלפל שחור/לבן לערבב הכל יחד
אריסה חריפה/מתוקה, או מטבוחה, טונה מסוננת משמן, זיתים, ביצים קשות חתוכות לרבעים
למרוח את האריסה/מטבוחה, מעל סלט תפוחי אדמה, מעל טונה, ביצה וזיתים
הערה: הטוניסאים מוסיפים סלט דלעת, (ט'רצ'ה) לבשל דלעת או גזר,למעוך במזלג, להוסיף אריסה חריפה, כמון, לימון, שום כתוש, מלח ושמן
אפשר גם חתיכות לימון כבוש למי שאוהב
בתאבון