מרכיבים
א. 1 קילוגרם תפוחי אדמה מבושלים
ב. 1/4 כוס שמן זית
ג. 1 בצל
ד. 5 ביצים
ה. מלח ופלפל שחור טרי וטחון
קישור לוידאו
אופן ההכנה
מניחים את תפוחי האדמה בקערה ומועכים אותם
מגררים את הבצל דק - מעל חורים קטנים בפומפיה
טורפים את הביצים, מוסיפים להן את שמן הזית, המלח והפלפל
מוסיפים את תערובת הביצים והבצל המגורר לתפוחי ומערבבים לכדי בלילה אחידה
מעבירים את הבלילה לכלי חסין חום מרופד בנייר אפייה משומן
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לאפייה של שעה
ניתן גם לאפות במשך לילה על חום של 100 מעלות
מגררים את הבצל דק - מעל חורים קטנים בפומפיה
טורפים את הביצים, מוסיפים להן את שמן הזית, המלח והפלפל
מוסיפים את תערובת הביצים והבצל המגורר לתפוחי ומערבבים לכדי בלילה אחידה
מעבירים את הבלילה לכלי חסין חום מרופד בנייר אפייה משומן
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לאפייה של שעה
ניתן גם לאפות במשך לילה על חום של 100 מעלות