Saturday, December 8, 2012

מילוי לרביולי

מילוי ארבע גבינות לרביולי
1/2 קופסה גבינת ריקוטה
50 גר' גבינת קשקבל
50 גר' גבינת טל העמק
50 גר' גבינה לבנה שמנה (9% או יותר)
1/4 כפית שום מרוסק
מלח

רביולי במילוי בטטה
חותכים בטטה גדולה לקוביות, מערבבים עם מעט שמן מתבלים במלח ופלפל שחור גס.
מכניסים למיקרו לבישול של 10 דקות, מוציאים מועכים לפירה ומוסיפים מעט שום כתוש.


רביולי במילוי תרד
תרד (כמות של קופסא,). טיגון קל בהקפצה.
לאחר שהתרד התקרר קצת, נוסיף אליו גבינת העיזים
תובל במלח פלפל ואגוז מוסקט
וגולגל לכדורים כדי שיהיה קל להכין את הרביולי
הכידרור הוא אופציה, אפשר לזלף או להניח מילוי עם כפית


תרד וריקוטה 
חבילת תרד טחון קפוא
2 חבילות ריקוטה פרסקה
3 שיני שום כתוש
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
ביצה שלמה
חלמון ביצה
מלח
פלפל שחור