מקררים את הסיר עם החלב ל 40 מעלות
לתרבית, מוסיפים לסיר חצי מיכל יוגורט שקונים מהסופר. כ 100 מילי ליטר. תבחרו את היוגורט האהוב עליכם
לפעם הבאה תוכלו להשתמש ביוגורט שהכנתם כתרבית
בוחשים היטב ונותנים ליוגורט לעבוד בסיר 30 דקות
בוחשים את החלב עם היוגורט שבסיר שוב היטב
מעבירים למיכלים של כ 200 מילי ליטר האחד - ניתן להשתמש במיכלי גרבר מזכוכית ומכסים
מניחים במקום חמים ל 6 שעות או יותר. בקיץ אפשר להניח על השיש במטבח
כשהיוגורט מוכן. להעביר למקרר