Friday, December 28, 2012

כבד מטוגן בבצל ופטריות

thמרכיבים

א. ½ ק"ג כבד עוף מנוקה מגידים ושומנים
ב. 5 פטריות שמפיניון טריות ללא רגל
ג. 1 כפית גדושה אבקת מרק פטריות
ד. 1 כפית גדושה אבקת מרק בצל
ה. 1בצל גדול
ו. 1/4 כוס מים
ז. 5 כפות שמן זית לטיגון

קישור לוידאו

 

אופו הכנה

לנקות ולחתוך את ראשי הפטריות לפרוסות דקות, לשים בכלי קטן , להוסיף מים ואבקות המרק ולבחוש
לחתוך את הבצל לטבעות דקות ולטגן , על מחבת גדולה, עד שמזהיב היטב
להוסיף את הכבד ולטגן תוך ערבוב, יחד עם הבצל, כ-2-3 דקות עד שהכבד עשוי היטב
להוסיף את תערובת הפטריות ולטגן תוך ערבוב, עוד דקה
 
מומלץ להגיש על מצע פירה