Sunday, December 30, 2012

קוגל ירושלמי

חומרים


א. 1 חבילה , 400 גרם אטריות רחבות או דקות
ב. 1/2 כוס סוכר
ג. 2 כפיות פלפל שחור
ד. 2 ביצים
ה. 3 כפות שמן
ו. רבע כוס צימוקים שחורים

קישור לוידאו

https://www.youtube.com/watch?v=RUrGaIxpFck

 


אופן ההכנה

 מחממים תנור ל-180 מעלות
מביאים לרתיחה סיר עם מי מלח ומבשלים דקות אחדות לפי הוראות היצרן
מבשלים את הסוכר עם כף-שתיים מים 4 דקות לקבלת קרמל ענברי. מוסיפים את הפלפל השחור
מערבבים בקערה את האטריות עם השמן, הביצים ועם הקרמל
אופים בתבנית פיירקס 45 דקות או עד שהפשטידה יציבה ושחומה יפה