Saturday, April 26, 2014

מילינקי - בורקס בולגרי

לבצק

 
 
א. כוס מים פושרים
ב. 3 כפות שמרים יבשים
ג. 2 כפות סוכר
ד. קילו קמח
ה. 2-3 כפות שמן קנולה
ו. כפית מלח
 
 

ווידאו

 

הכנת הבצק

להמיס את השמרים והסוכר במים. לערבב עם מעט קמח, להוסיף 2-3 כפות שמן וכפית מלח
להוסיף את הקמח בשלבים וללוש עק קבלת בצק אחיד
 
להמיס 100 גרם חמאה על שמן קנולה לקבלת 3/4 כוס שמן
מהבצק לעשות גלילים ארוכים בעובי של 2 סמ
לחתוח לגלילים קטנים בגובה 2 סמ
כל גליל לשמן ולהניח בתבנית אפיה

לתת לתפוח שעה

לפזר מעל התפיחה 300 גרם גבינה בולגרית
לערבב 3 ביצים עם השמן שנותר בכוס ולשפוך מעל הגבינה

לאפות בתנור 180 מעלות כחצי שעה