Saturday, April 13, 2013

סלט עדשים וגריסים

רכיבים

כוס עדשים
כוס גריסים
עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
עלי נענע קצוצים
מלח
פלפל
שני כפות לימון
ארבע כפות שמן קוקוס או שמן סומסום
 

הכנה

בסיר, להשרות במים את הגריסים והעדשים לשעתיים
לשפוך את המים המושרים
להרתיח ליטר וחצי מים
למזוג את המים הרותחים בסיר עם העדשים והגריסים
לבשל 5 דקות בלבד, הגריסים והעדשים צריכים להיות פריכים אבל לא רכים מידי
 
לסנן מהסיר ולקרר
להוסיף את שאת הרכיבים , לערבב ולהגיש