מצרכים
א. 4 חלבונים, בטמפ' החדר
ב. 1/2 כוס סוכר (100 גרם(
ג. 2 כוסות קוקוס (200 גרם)
אופן הכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות
במיקסר מקציפים חלבונים במהירות בינונית במשך דקה עד לקבלת קצף לבנבן עם בועות גדולות. מוסיפים בהדרגה סוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב ומבריק. מוסיפים קוקוס לקצף ומקפלים בעזרת לקקן לתערובת אחידה.
מכניסים לשקית זילוף ויוצרים עוגיות על משטח אפיה משומן
אופיםכ-30 דקות, עד להזהבה (התחתית תתפח ותתייצב). מצננים ומגישים